Helyszín

Veszprém–Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa programsorozat egyik legfontosabb nyári eseménye a pop-up rendezvényhelyszín, a Gyárkert KultúrPark, ami 4 hónapon keresztül, több, mint 60 külföldi és magyar előadó koncertjének, zenei programjának adott otthont.

A szervezők egész nyáron át tartó fesztiválnak szánták a rendezvénysorozatot, amely május első hétvégéjén kezdődött Veszprém belvárosában, az egykori Balaton Bútorgyár területének rehabilitálásával kialakított modern, multifunkcionális helyszínen, a Gyárkert KultúrParkban.

A helyszín május 5-étől a Veszprém–Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa programsorozat részeként olyan nemzetközi világsztároknak adott otthont, mint a KraftwerkIggy PopPaul KalkbrennerPaolo NutiniSteve Aoki, vagy Papa Roach és Hollywood Undead.

Az előttünk álló időszakban a terület új arcát igyekszik megmutatni felkészülve a téli forgatagra. Ünnepi fénybe öltöztetett korcsolyapálya és hófánk pálya várja az idelátogató gyermekeket és felnőtteket a téli kikapcsolódás idejére.

Hírlevél
X
Iratkozz fel, hogy Te lehess az első! Fontos híreket, kedvezményeket kapsz tőlünk.
Feliratkozom
Hírlevél