GY.I.K. - Gyakran ismételt kérdések

Hol tudok érdeklődni?

[email protected]
Jegyekkel kapcsolatos kérdések: [email protected]
A beérkező leveleket kollégáink hétfőtől péntekig reggel 9 és délután 17 óra között válaszolják meg, legfeljebb 2 munkanapon belül.

Hol tudok jegyet venni?

Jegyet a rendezvényhelyszín hivatalos honlapján, a www.gyarkert.hu oldalon, illetve a helyszínen is lehet vásárolni.

Ingyenes programok, regisztráció

Az ingyenes, nagyszínpados koncertek látogatása a Gyárkert honlapján előzetes regisztrációhoz kötött. Az ingyenes, kisszínpados koncertek regisztráció nélkül látogathatók.

Mit kell tudnom a jegyemről?

A jegyek (online voucher) nem személyhez kötöttek.

Visszaválthatom vagy eladhatom a jegyem?

Alapesetben a jegyedet sem visszaváltani, sem cserélni nem tudod már. Vis major helyzetben pl.: rendezvény lemondása esetén visszatérítésre csak az ÁSZF Kiegészítésben meghatározott esetekben van lehetőség. Mivel nem személyre szabottak a jegyek, belépődet oda tudod adni másnak, vagy eladhatod a Ticketswapen.

Mit tegyek ha nem tudok elmenni a rendezvényre, de már vásároltam jegyet?

Javasoljuk, hogy a Ticketswap biztonságos felületén keresztül próbáld meg a jegyed eladását vagy cseréjét.

Hogy tudok fizetni a Gyárkert területén?

A jegypénztárakban kártyás és készpénzes fizetésre is lehetőség van, a vendéglátó egységek cashless (Festipay) rendszerrel működnek. A látogatók ehhez a saját bankkártyájukat, vagy a helyszínen megtalálható Festipay pontokat vehetik igénybe, ahol készpénzt tölthetnek fel a Festipay-es kártyájukra.

Nem sikerült a vásárlás, mi lehet a gond?

Ha sikertelen volt az online vásárlás, kérjük ellenőrizd, hogy: – bankkártyád alkalmas-e online tranzakciókhoz, nincs-e letilva az online vásárlás lehetősége, elegendő fedezet van-e a kártyádon, ill. megfelelően van-e beállítva a napi egyenleged vagy nem járt-e le a bankkártyád. Az alábbi lépések is segíthetnek: – Próbáld újra a fizetést, és ellenőrizd duplán, hogy minden adatot jól írtál-e be. Sokszor csak félregépelés miatt sikertelen a vásárlás. – Tranzakciós hiba esetén próbálj meg egy másik bankkártyával fizetni.

Nem kaptam meg emailben a jegyet, mi lehet a gond?

A vásárlást követő 24 órában kell megkapnod a visszaigazoló e-mailt. Ha ezután sem érkezik meg, a következő lépéseket javasoljuk: Nézd meg a SPAM vagy egyéb, nem elsődleges mappáidat. Jegyed a [email protected] e-mailről fog érkezni. Ha esetleg a vásárláskor elírtad az e-mail címedet, kérjük írj a [email protected] címre.

Mit tegyek, ha rossz e-mail címet adtam meg?

Ha esetleg a vásárláskor elírtad az e-mail címedet, kérjük írj a [email protected] címre.

Elsősegély

Az 1000 fő feletti rendezvényeken mentős felügyelet lesz; a szakemberek a kisebb sérüléseket a helyszínen ellátják. A Gyárkertben Defibrillátor is megtalálható, melynek kezelésére a személyzetet felkészítjük, kiképezzük.

Mivel, és hogyan érdemes megközelíteni a helyszínt?

A kényelmes érkezéshez a helyszínt érdemes tömegközlekedéssel megközelíteni, a VOLÁN és a MÁV is indít külön járatokat, melyek a rendezvények napjain a koncertek kezdetéhez és véghez igazodnak.

Akadálymentesített a rendezvényhelyszín?

A külön akadálymentesített bejárat a főbejáratnál kapott helyet. A fizetős parkolóban mozgáskorlátozott vendégeink részére fenntartott parkolóhelyek is rendelkezésre állnak. Akadálymentesített mosdó is lesz a Gyárkertben a térképen feltüntetett helyen.

Fogyatékkal élőknek van külön jegykategória?

Nincs, ugyanazokkal a jegytípusok érvényesek ebben ez esetben is.

Mit hagyjunk otthon?

A rendezvény biztonságos lebonyolítása érdekében kérjük, hogy az alábbi tárgyakat/eszközöket semmiképp ne hozd el a rendezvényre: esernyő, üvegpalack, fényképező állványok és egyéb veszélyes tárgyak, alkoholos italok, drogok, tudatmódosító szerek, pirotechnikai eszközök, gázmelegítő és hozzá tartozó gáztartály, kés és egyéb szúró eszközök, amelyek más testi épségét veszélyeztethetik.

Ételt, italt be lehet vinni?

Alkoholos italt a rendezvény területére bevinni tilos. Az ÁNTSZ által elrendelt hőségriadó esetén (ásvány)vizet a szükséges mennyiségben természetesen be lehet vinni a Gyárkert területére, egyéb esetben a vendégek egy, legfeljebb 0,5 literes PET palackban vihetnek be nem alkoholos italt. Élelmiszert vagy dohányterméket kereskedelmi mennyiségben bevinni a helyszínre tilos.

Állatbarát-e a helyszín?

A Rendezvény területére a jogszabályban meghatározott segítő kutyákon, vakvezető kutyákon és rendőrségi kutyákon túl kizárólag az általános közfelfogás szerint szelíd, a látogatók és mások életére, egészségére, testi épségére veszélyt nem jelentő, pórázon vezethető háziállatokat szabad behozni, de nem ajánlott. Ha mégis veled jön, a házi kedvenceket a rendezvény területére a következő feltételekkel lehet beléptetni: érvényes oltási igazolvány egy évnél nem régebbi veszettség elleni oltással, egyedi azonosító (olvasható tetoválás vagy mikrochip), póráz, nyakörv, szájkosár, biléta a gazda (a rendezvény ideje alatt is elérhető) telefonszámával. A fentieket a bejáratnál ellenőrizhetik, és hiányosság esetén a házi kedvenc nem hozható be.

Gyermekeknek kell jegyet vásárolni?

Egyes fizetős programokra a 2014. január 1. után született gyermekek részére 100 db ingyenes jegy áll rendelkezésre: amennyiben ez a 100 db ingyenes belépő elfogy, úgy a továbbiakban normál áras jegyet vásárolhatnak vendégeink a gyermekeiknek. Egy felnőtt jegyvásárlónk legfeljebb két fent említett ingyenes jegyet vehet igénybe.

Zajbejelentés

Zajbejelentéshez kapcsolódó panaszokat a [email protected] mail címen fogadják a kollégáink.

Hírlevél
X
Iratkozz fel, hogy Te lehess az első! Fontos híreket, kedvezményeket kapsz tőlünk.
Feliratkozom
Hírlevél