Tömegközlekedés

A rendezvények utáni tömegközlekedési lehetőségek

 

A Gyárkert rendezvények után a következő tömegközlekedési lehetőségek állnak rendelkezésedre.

 

Autóbusszal

 

Felhívjuk figyelmüket, hogy már a helyközi és a veszprémi buszjegyek is megvásárolhatók a BudapestGO és a Mobiljegy mobilalkalmazásokban.

22 órakor végződő koncertjeinket követően régiószerte indulnak menetrend szerinti járatok: Ajka, Balatonalmádi, Balatonfüred, Küngős, Pápa, Siófok, Tapolca, Zirc felé.

A 22.30 után végződő koncertek esetén speciális menetrendi információkat a koncerteket megelőzően közlünk, további információk a https://menetrendek.hu/ oldalon található.

Az EKF régió területén tehát a Balaton körül, a Balaton-felvidéken és Veszprémben érvényes új napijegy 1990 Forintért.

A 24 óráig érvényes jeggyel a vonatokon, Volánbuszokon, sőt a helyi V-busz járatokon is korlátlanul lehet utazni, részletek a MÁV honlapján találhatóak: https://www.mavcsoport.hu/mav-csoport/veszprem-europa-kulturalis-fovarosa

 

Vonattal

Budapestre szombat este 23:41-kor indul vonat, a vasútállomáshoz a buszpályaudvar előtt indul a 47-es számú éjszakai V-Busz 23.25-kor.

 

Kedvezményes fix áras 2023 forintos menettérti vonatjegy– „EKF 2023 jegy”

Az év kiemelt időszakaiban kedvezményes EKF jegyet válthatnak az utasok szimbolikus 2023 forintért, az ország bármely pontjából. A jegyeket mind online (MÁVapp, Elvira, jegykiadó automata), mind személyesen a MÁV-START pénztáraiban megválthatják az érdeklődők. A kiemelt időszakok:

Május 7-14.

Június 7-10.

Június 14-18.

Július 12-16.

Július 19-22.

Július 22-30.

Augusztus 1-6.

Augusztus 3-6.

Augusztus 31. – szeptember 3.

Szeptember 7-9.

Szeptember 21-24.

 

A szervezők javasolják a helyszín tömegközlekedéssel való megközelítését, részletek az EKF honlapjának utazási aloldalán találhatóak: Így juthatsz el az EKF rendezvényeire | Veszprém-Balaton 2023 (veszprembalaton2023.hu)

Hírlevél
X
Iratkozz fel, hogy Te lehess az első! Fontos híreket, kedvezményeket kapsz tőlünk.
Feliratkozom
Hírlevél